4.5.09

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ BLOGSPOT





"ΕΞ ΗΠΑ τα φαύλα. Μας έπεισαν, τους ξέρουμε. Και τη δύναμή τους και τις προθέσεις τους. Η τρομοκρατία έχει πολλά πρόσωπα κι άλλα τόσα προσωπεία. Δεν «φτούρησε» όπως ο κομμουνισμός που γέννησε επαγγελματίες αντικομμουνιστές, γι αυτό θέλει... συντήρηση και πάμε απ’ το ένα κόλπο στο άλλο.

ΠΡΕΠΕΙ κόσμος να’ ναι μόνιμα τρομαγμένος. Ως λαοί, άτομα και κοινωνίες. Τελευταία, έπρεπε να ξεχάσει την παγκόσμια κρίση (made in USA) και να ρίξει την ψυχή και τη διάνοιά του σε προβλήματα “επικίνδυνα”. Τους τέλειωσαν οι τρελές...
αγελάδες και τα κοτόπουλα, το γύρισαν στα…γουρούνια. Και στρώθηκαν «ειδικοί» στα εργαστήρια. Δεν ήξεραν ποιος έδωσε τη διαταγή, ποιος (νοσηρός) εγκέφαλος συνέλαβε την ιδέα. Ο κόσμος έπρεπε να αποπροσανατολιστεί και βρέθηκαν οι «χάκερς» του είδους. Όπως στα κομπιούτερ που σπέρνουν τον ιό και οι ίδιοι κρατούν το «φάρμακο».

ΣΕΙΡΑ έχουν τα…γουρούνια. Πέθαναν οι πρώτοι, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Απειλούνται λαοί, αλλά τα παιχνίδια πρέπει να είναι πειστικά. Και, βέβαια, «ο τρώσας και ιάσεται». Οι ίδιοι κρατούν το φάρμακο και θα μας βγουν, αύριο, σωτήρες. Κανένας δεν κατέγραψε το τρικ, δεν έπιασε το κόλπο. Ούτε κι εμείς που το υποθέτουμε κρατάμε αποδείξεις. Δεν είναι μπόσικοι οι «εφευρέτες», δεν κάνει προχειροδουλειές η CIA. Καταστρώνει σχέδια, με βάση άνωθεν εντολές και βάσει σχεδίου. Καμιά φορά…αυτοσχεδιάζει. Για να βγάλει απ’ τη μέση προέδρους «ασυμμόρφωτους» που κάνουν του κεφαλιού τους. Τότε τον λόγο έχουν τα εξάσφαιρα. Κι όσο βλέπουμε τον Ομπάμα να κινείται με άνεση, τόσο σίγουροι είμαστε πως είναι «ευθυγραμμισμένος» και υπάκουος.

ΚΑΙ είναι τα γουρούνια και η…γρίπη τους χρήσιμη και για εσωτερική χρήση. Τα δελτία «ειδήσεων» ξεκινούν με τον «κίνδυνο», που έριξε τους τόνους για κλέφτες, Βατοπέδια και επικείμενες παραγραφές. Και, βέβαια, η «ημετέρα» κρίση βιώνεται-δεν συζητιέται"

http://troktiko.blogspot.com




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΔΩ

ShareThis