5.5.09

ΜΙΝΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ...ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΙΝΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ..

KATI ΣΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ... Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ , ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ..

funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures


funny pictures
moar funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures



funny pictures





funny pictures





funny pictures






funny pictures















funny pictures
moar funny pictures

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ , Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΝΩΣΤΗ...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ LOOKALIKES , TA KANEI KAI MOY ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ EITE ΣΤΟ forisfacebook@yahoo.com ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ CHATBOX ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ....
ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
ΦΥΣΤΙΚΙ GUARANTEES ..







Bookmark and Share

4.5.09

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ BLOGSPOT





"ΕΞ ΗΠΑ τα φαύλα. Μας έπεισαν, τους ξέρουμε. Και τη δύναμή τους και τις προθέσεις τους. Η τρομοκρατία έχει πολλά πρόσωπα κι άλλα τόσα προσωπεία. Δεν «φτούρησε» όπως ο κομμουνισμός που γέννησε επαγγελματίες αντικομμουνιστές, γι αυτό θέλει... συντήρηση και πάμε απ’ το ένα κόλπο στο άλλο.

ΠΡΕΠΕΙ κόσμος να’ ναι μόνιμα τρομαγμένος. Ως λαοί, άτομα και κοινωνίες. Τελευταία, έπρεπε να ξεχάσει την παγκόσμια κρίση (made in USA) και να ρίξει την ψυχή και τη διάνοιά του σε προβλήματα “επικίνδυνα”. Τους τέλειωσαν οι τρελές...
αγελάδες και τα κοτόπουλα, το γύρισαν στα…γουρούνια. Και στρώθηκαν «ειδικοί» στα εργαστήρια. Δεν ήξεραν ποιος έδωσε τη διαταγή, ποιος (νοσηρός) εγκέφαλος συνέλαβε την ιδέα. Ο κόσμος έπρεπε να αποπροσανατολιστεί και βρέθηκαν οι «χάκερς» του είδους. Όπως στα κομπιούτερ που σπέρνουν τον ιό και οι ίδιοι κρατούν το «φάρμακο».

ΣΕΙΡΑ έχουν τα…γουρούνια. Πέθαναν οι πρώτοι, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Απειλούνται λαοί, αλλά τα παιχνίδια πρέπει να είναι πειστικά. Και, βέβαια, «ο τρώσας και ιάσεται». Οι ίδιοι κρατούν το φάρμακο και θα μας βγουν, αύριο, σωτήρες. Κανένας δεν κατέγραψε το τρικ, δεν έπιασε το κόλπο. Ούτε κι εμείς που το υποθέτουμε κρατάμε αποδείξεις. Δεν είναι μπόσικοι οι «εφευρέτες», δεν κάνει προχειροδουλειές η CIA. Καταστρώνει σχέδια, με βάση άνωθεν εντολές και βάσει σχεδίου. Καμιά φορά…αυτοσχεδιάζει. Για να βγάλει απ’ τη μέση προέδρους «ασυμμόρφωτους» που κάνουν του κεφαλιού τους. Τότε τον λόγο έχουν τα εξάσφαιρα. Κι όσο βλέπουμε τον Ομπάμα να κινείται με άνεση, τόσο σίγουροι είμαστε πως είναι «ευθυγραμμισμένος» και υπάκουος.

ΚΑΙ είναι τα γουρούνια και η…γρίπη τους χρήσιμη και για εσωτερική χρήση. Τα δελτία «ειδήσεων» ξεκινούν με τον «κίνδυνο», που έριξε τους τόνους για κλέφτες, Βατοπέδια και επικείμενες παραγραφές. Και, βέβαια, η «ημετέρα» κρίση βιώνεται-δεν συζητιέται"

http://troktiko.blogspot.com




Bookmark and Share

3.5.09

ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ..
ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ VERY UNIQUE ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ 10 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ( ΚΑΛΑ 9+1 ΓΥΝΑΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ PAINTBALL .. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ..

ΠΡΩΤΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.. ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒREAK , ΠΑΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ...

Η
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑ-5 ΤΟΥΣ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΥΣ... ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ Ο ΡΙΜΠΕΡΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΠΛΑΤΑΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ Π-Σ-ΟΧΙ ΚΑΙ Κ , ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ..
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ :

ELITE SNIPER ATTACK - Γ.Σ. ( Η ΠΟΛΥ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ COUNTER-STRIKE KANEI KAΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ) ,

COOL Ο.Υ.Κ . - Γ.Ρ. ( ΕΘΕΑΘΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ KAI ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ BOB MARLEY ΚΑΘΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ) ,

MOYTZAXENTIN - Φ.Τ. ( ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ . ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΑΝ ΓΕΝΝΑΙΟΣ Κ.Ψ.Μ.ΙΤΖΗΣ )

ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ & ΣΜΗΝΑΓΟΣ - Μ.Η. ( Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ 200 ΜΠΙΛΛΙΕΣ PAINTBALL ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ) ,

ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΥ - Γ.Τ. ( ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΡΟΛΟΣ , ΒΑΡΥ ΒACK-UP , ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ , ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ , ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ----> ΕΔΩ
ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Ο ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ Α.Ε.Κ...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ





Bookmark and Share

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΔΩ

ShareThis